*Denna eller liknande produkt kommer levereras till dig.

Generator Atlas Copco QAS 30

521102
Generator

Generatorn Atlas copco QAS 30 är ett mobilt och smart elverk som är gjord för att förflyttas och kopplas ihop. Den har en integrerad styr- och kraftpanel, effektiv installation och sammankoppling med ”plug & play” kabelanslutning samt  en inbyggt lyftstruktur med en lyftpunkt som gör den lätt att flytta och lasta.

Produktspecifikationer
  • kVA: 30
  • Mått: 210x950x1200 mm
  • Vikt (tom/full tank): 917 / 996 kg
  • Dieseltank: 92 L
  • Bränsleförbrukning (maxbelastning): 7 L/h
  • Motor: KUBOTA Steg 5
Skagert Nässjö
Skagert Vetlanda

Kontakta oss för pris & uthyrning
Läs våra allmänna villkor

För det första är QAS-generatorerna konstruerade för att klara regelbunden förflyttning mellan olika arbetsplatser. Det spelar ingen roll om det gäller några meter eller tiotals mil: det går alltid lätt och säkert att flytta QAS-generatorerna, och de är garanterat driftsäkra även under de tuffaste förhållanden. Därför är de perfekta för uthyrning och krävande användning inom bygg- och anläggning.

Eftersom de är lätta att parallellkoppla ger de dessutom oöverträffad flexibilitet. Vi förstår att ditt kraftbehov kan ändras ofta. Moduluppbyggnaden är anpassad för att det ska gå så enkelt som möjligt att koppla ihop flera generatorer för bästa effektivitet. Det inbyggda PMS-systemet (Power Management System) optimerar bränsleförbrukningen och förlänger generatorernas livstid.

QAS-serien erbjuder kompletta kraftlösningar som gör den till det självklara valet för en mängd tillämpningar över hela världen. Investera inte bara i en generator – Investera i en generator med power of connectivity

Andra sökte även efter