Billift CMC PLA 220

Billiften CMC PLA 220 är en liten och smidig teleskopisk lift med stor användarvänlighet. Den kan med enkelhet förflytta sig snabbt i både tätorter och vid större vägar och med dess höga maxhöjd och räckvidd är den enkel att hitta stor användning för på många arbetsplatser.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Billift av premiumtyp

Billiften CMC PLA 220 är framtagen för att öka produktiviteten på arbetsplatser med sin stora räckvidd, smidighet och användarvänlighet. Billiften är av premiumtyp och är utrustad med självnivellerande stödben med minnesfunktioner där du kan spara stödbensuppställningen. Stödbenen är av H-typ som enkel manövreras från plattformskorgen.

Med sin fasta bom och tre teleskopiska skjutbommar klarar CMC PLA 220 av att nå 22 meter i maximal arbetshöjd och hela 15 meter i maximal räckvidd. Den är utrustad med den innovativa SCS-teknologin som står för Self Control System och bidrar därför till ökad säkerhet. Med sina flera stabiliseringsfunktioner möjliggör det optimering av prestandan både i trånga utrymmen och i mer lättillgängliga områden.

Med dess plattformsmått på 1,40 x 0,70 meter får du enkelt plats med alla verktyg som krävs i korgen som tar upp till 220kg.

Transportering är enkelt då det är en dieseldriven billift, och med transportlängden på 6,69 meter, transportbredden på 2,02, transporthöjden på 2,9 meter och sin totalvikt på 3 500kg klarar den av att ta sig fram nästan överallt.

CMC PLA 220 hjälper dig med jobbet!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter