Bomlift Genie S 125

Bomliften Genie S 125 är en kombination av maximal räckvidd och en exceptionell manövrerbarhet. Det är en stor men smidig bomlift med en rad olika funktioner som hjälper dig att utföra arbetet på höga höjder.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

En bomlift med maximal räckvidd

Bomliften Genie S 125 är en stor och smidig lift med teleskopfunktion som hjälper dig att utföra jobbet på höga höjder. Den har en plattformshöjd på hela 38,15 meter och en plattformsstorlek på 2,44 x 0,91 meter så att operatören får bra med utrymme medan man arbetar.

Genie S 125 är en tung bomlift på 20 248kg med teleskop, jibb, långt utligg och en hög maximal arbetshöjd på hela 40,15 meter upp i luften med en maximal lyftkapacitet på 227kg i korgen. Den drivs av EcoPar eller Diesel och kommer med fyrhjulsdrift och fyrhjulsstyrning för att möta alla kraven från robusta utomusanvändningar samt för att maximera dess framkomlighet och styrning. De utdragbara axlarna gör att du kan förlänga eller dra in axlarna från plattformen medan du kör för en enkel användning och bekväm transportering.

Stabilitet och komfort

Det finns en breddning av chassit från plattformen för en bra stabilitet och avsmalning för en smidig transport samt en full proportionell plattformskontroll med tiltfunktion både uppåt och nedåt. Standarmodellen kommer med 2,44m självnivellerande plattform med en hydraulisk funktion.

Den har en 360 graders rotationsskiva som svänger hela cirkeln för snabb och flexibel positionering, och med minimal svans kan du manövrera i trånga arbetsytor.

Bomliften Genie S 125 är perfekt att använda för lyft på en rad olika arbetsplatser på alla former av konstruktion, bygge av broar, konstruktion av idrottsarenor, konstruktion av telemaster, eller annat som kräver en hög höjd.

Andra sökte även efter