Bomlift Genie S-65 XC

Bomliften Genie S-65 XC är en dieseldriven lift med en rad olika funktioner som är lämpade för tufft arbete med höga krav och ett hårt klimat. Det är en mångsidig lift med stor anpassningsbarhet till olika arbetsplatser och hjälper dig att utföra arbetet på hög höjd.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Anpassning och komfort

Bomliften Genie S-65 XC är den större av de två mellanstora S-bomliftarna. Det är en dieseldriven rakbomslift som är både mångsidig och stark, anpassar sig snabbt efter terrängen och har ett riktigt starkt drivsystem. Precis som alla Genies dieseldrivna S-bomliftar har den en rad olika funktioner som är lämpade för tufft arbete med höga krav och ett hårt klimat. Med en robust jibb som är designad för att kunna ta tunga lyft kan du lasta kranen med ett flertal verktyg för att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt.

Denna nyutvecklade lift har betydligt bättre kapacitet i korgen och går dessutom att köra i högre lutning med bommen helt utfälld. Detta gör att Genie S-65 XC är anpassningsbar till i princip alla arbetsplatser.

Patenterat system

Bomliften Genie S65 XC har en snabb lyfthastighet, kraftfulla motoralternativ och lågprofilschassi. Den har ett revolutionerande patenterat system som automatiskt känner av terrängen runt om och justerar positioneringen av axlarna baserat på de olika förhållanden på marken. Den har en stabil drivning som gör att du bibehåller fästet i marken på alla underlag, även om ett av hjulen skulle förlora dragkraft i lera, snö eller sand.

Den finns med antingen tvåhjulsdrivning eller fyrhjulsdrift som gör det enkelt för dig att köra upp på exempelvis en ramp innan transportering. Modellen S-65 XC har som andra modeller i serien en exceptionellt bra horisontell räckvidd med roterande, självnivilerande plattform som möjliggör en exakt positionering.

Hög arbetshöjd

Denna maskin väger 11412kg och har en arbetshöjd på 21,81 meter upp i luften som hjälper dig att utföra arbeten på höga höjder. Den är perfekt att använda sig utav vid olika arbetsförhållanden högt upp i luften så som konstruktion av telemaster, bygge av broar, konstruktion av idrottsarenor, eller annat som kräver en höghöjdslift.

Andra sökte även efter