Bomlift Genie S-85

Bomliften Genie S-85 är en dieseldriven lift med en rad olika funktioner som är lämpade för tufft arbete med höga krav och ett hårt klimat. Den har ett starkt drivsystem som anpassar sig snabbt till alla terränger och är användbar på alla arbetsplatser.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Hög räckvidd med starkt drivsystem

Bomliften Genie S-85 har allt du behöver för att kunna utföra arbetet. Det är en rakbomslift som drivs av diesel och har en arbetshöjd på hela 27,91 meter upp i luften. Den har ett starkt drivsystem som snabbt anpassar sig efter alla terränger på arbetsplatsen och har en rad olika funktioner som är fullt lämpade för ett tufft arbete med hårt klimat och höga krav.

En stor fördel med Genies rakbomsliftar är att dem erbjuder dig funktioner som andra rakbomsliftar inte har, den har snabbare lyfthastighet, en kraftfull motor och ett lågprofilschassi. Den har en 360 graders runtomsvängande rotationsplattform för en snabb positionering på arbetsplatsen, en aktiv oscillerande axel som ökar dess dragkraft i tuff terräng, en fördelning på dess alla 4 hjul för bästa möjliga framkomlighet, och en 160 graders hydraulisk plattformsrotation.

Om du behöver en anpassningsbar bomlift som tar dig upp till nästan 30 meters höjd för att utföra ditt arbete är Genie S-85 liften som du bör titta på.

Andra sökte även efter