Bomlift Haulotte Ha 16 RTJ Pro

Bomliften Haulotte Ha 16 RTJ Pro är en lift som är anpassad för grövre terräng utomhus. Den hjälper dig att nå upp och över hinder med sin stora bom och har en konkurrenskraftig lyfthastighet till maxhöjd. Ha 16 RTJ Pro hjälper dig att utföra arbetet som krävs med hög precision, säkerhet och komfort.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Konkurrenskraftig lyfthastighet

Bomliften Haulotte HA16 RTJ PRO är en lift för grov terräng som har en räckvidd på 8,30 meter, samt en riktigt bra lyfthastighet på 40 sekunder till full höjd. HA16 RTJ PRO bomlift är enkel att hitta användning för vid terrängapplikationer. Den har en plattformshöjd på 14 meter och en arbetshöjd på hela 16 meter med en plattform med måtten 2,44 x 0,91m som klarar av upp till 230kg.

Prestanda och produktivitet

Denna liften är utrustad med en kraftfull dieselmotor av högsta kvalitet och är enkel att manövrera. Den har en riktigt bra lyfthastighet på endast 40 sekunder till full höjd, fullt proportionell och samtidig styrning, fyrhjulsdrivning och kontinuerlig 360 graders rotationsrörelse vilket gör denna bomliften till en lift som kännetecknas av prestanda och produktivitet.

Ha 16 Pro hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter