Bomlift JLG 600 AJ

Bomliften JLG 600 AJ är en rejäl bomlift som drivs av en kraftfull dieselmotor som hjälper dig att utföra arbetet som krävs på hög höjd. Med sin stora räckvidd, produktivitet och säkerhetskonstruktion är den lämpad för många olika arbetsplatser utomhus.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Starkt drivsystem

Bomliften JLG 600 AJ är en rejäl dieseldriven ledbomslift med en rad olika funktioner som är lämpad för tufft arbete utomhus med höga krav och ett hårt klimat. Den har ett starkt drivsystem och är lätt att hitta användningsområden för på många olika arbetsplatser med dess höga höjd och robusthet.

JLG 600 AJ har allt du behöver för att kunna utföra arbetet med högsta möjliga produktivitet. Denna ledbomslift drivs av en kraftfull dieselmotor och har en plattformshöjd på hela 18,3 meter, en arbetshöjd på hela 20,3 meter och en arbetsradie på 12,1 meter. Den har en rymlig plattform med måtten 2,44×0,91 meter för att operatören skall kunna ha med sig alla verktyg som krävs och samtidigt kunna få plats för att utföra sitt arbete.

Lämpad för utomhusarbete

Denna dieseldrivna bomlift väger 10 650kg och har en maxbelastning på 227kg i korgen. Den har en transporthöjd på 2,56 meter, en transportbredd på 2,44 meter och en transportlängd på 8,82 meter vilket möjliggör en förflyttning om man har de rätta medlen.

Bomliften JLG 600 AJ är lämpad för många utomhusjobb som kräver flexibilitet, säkerhet, manövrerbarhet och produktivitet.

600 AJ hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter