Bomlift JLG 660 SJ

Bomliften JLG 660 SJ är en rejäl lift som drivs av en kraftfull dieselmotor som hjälper dig att utföra arbetet utomhus och på hög höjd. Den har ett starkt drivsystem, är robust och är speciellt avsedd för utomhusarbeten som kräver flexibilitet, manövrerbarhet och produktivitet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Hög kapacitet

JLG 660 SJ har allt du behöver för att kunna utföra arbetet med högsta möjliga produktivitet. Denna rakbomslift drivs av en kraftfull dieselmotor och har en plattformshöjd på hela 20,1 meter, en arbetshöjd på hela 22,1 meter och en arbetsradie på 17,3 meter. Den har en rymlig plattform med måtten 2,44×0,91 meter för att operatören skall kunna ha med sig alla verktyg som krävs och samtidigt kunna få plats för att utföra sitt arbete.

Lämpad för tuffa utomhusjobb

Denna dieseldrivna bomlift väger 13 115kg och har en maxbelastning på 230kg i korgen. Den har en transporthöjd på 2,56 meter, en transportbredd på 2,44 meter och en transportlängd på 10,84 meter vilket möjliggör en förflyttning om man har de rätta medlen.

Bomliften JLG 660 SJ är lämpad för många utomhusjobb som kräver flexibilitet, säkerhet, manövrerbarhet och produktivitet.

660 SJ hjälper dig med jobbet!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter