Bomlift JLG M 600 J

Bomliften JLG M 600 J är en tuff och robust bomlift som hjälper dig att utföra arbetet som krävs för din arbetsplats. Med sin långa bom gör den det enkelt att manövrera upp och över hinder på hög höjd.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Hög maxhöjd och stor plattform

JLG M 600 J har allt du behöver för att kunna utföra arbetet med högsta möjliga produktivitet. Denna bomlift har en plattformshöjd på hela 18,3 meter, en arbetshöjd på hela 20,3 meter och en arbetsradie på 13 meter. Den har en rymlig plattform med måtten 2,4×0,76 meter för att operatören skall kunna ha med sig alla verktyg som krävs och samtidigt kunna få plats för att utföra sitt arbete.

Dieselgenerator

Denna batteri/dieseldrivna bomlift är utrustad med en dieselgenerator som startar när batterikapaciteten blir för låg, men med dess långa arbetscykel klarar den av att vara igång under långa perioder. Den väger 6 800kg och har en maxbelastning på 230kg i korgen. Den har en transporthöjd på 2,57 meter, en transportbredd på 2,44 meter och en transportlängd på 9,37 meter vilket möjliggör en förflyttning om man har de rätta medlen.

Bomliften JLG M 600 J är lämpad för många inomhus -och utomhusjobb som kräver flexibilitet, säkerhet, manövrerbarhet och produktivitet.

M 600 J hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du behöver en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter