Pelarlift Haulotte Star 10

Bomliften Haulotte Star 10 är en kompakt bomlift som hjälper dig att utföra arbetet på arbetsplatser med begränsad yta. Den är en blandning av en traditionell pelarlift och bomlift vilket ger det bästa av två världar i en och samma lift. Den är idealisk för terminal- och underhållsarbeten inomhus med sina avtrycksfria däck.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Det bästa av två världar

Bomliften Haulotte Star 10 är en idealisk lift för dig som behöver nå till trånga och snäva områden. Haulotte Star 10 är en blandning mellan den mest traditionella pelarliften och bomliften som ger det bästa av två världar. Den har en arbetsplattform på måtten 0,78×0,98 meter som tar dig upp till 8 meter upp i luften vilket ger dig en arbetshöjd på 10 meter och en arbetsradie på 3 meter.

Denna liftmodellen är mest lämplig för olika typer av underhålls- och lagerterminalsarbeten och kan användas både inomhus och utomhus, däcken som är helt avtrycksfria passar till de flesta ytor som är plana och släta. Den är enkel att manövrera i trånga områden och på grund av dess nollsvans kan du rotera utan att liftkroppen går utanför däckens radie.

Enkel transport

Om du behöver transportera liften är det enkelt gjort med dess transportlängd på 2,7 meter, en transportbredd på 1 meter och en transporthöjd på endast 1,88 meter.

Den väger endast 2677 kg och trots det har den en maxkapacitet i korgen på hela 200kg.

Star 10 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter