Pelarlift Haulotte Star 8 S

Pelarliften Haulotte Star 8 S är en multifunktionslift med många arbetsområden som främst är avsedd för inomhusbruk. Den ger dig oöverträffad precision med dess exakta och smidiga kontroll och har en hög komfort.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Högt vridmoment

Pelarliften Haulotte Star 8 S är en lift med många användningsområden. Den har en kraftfull batterimotor som kombinerar högt vridmoment med en exakt och smidig kontroll som ger dig oöverträffad precision och komfort för att kunna komma åt svårtillgängliga områden. Med sin smala svängradie kan operatören manövrera den i de mest begränsade utrymmena. För maximal flexibilitet kan Star 8 S lyftas på längden eller på bredden under transportsträckorna, och tack vare det automatiska skyddssystemet mot gropar kan Star 8 S ta sig genom många hinder och ta sig igenom sluttningar på hela 25%.

Smidig & proportionerlig rörelsekontroll

Tack vare sin smidiga och proportionerliga rörelsekontroll är det enkelt att manövrera den intuitivt, säkert och med exakt precision. På grund av dess design ger den mer stabilitet i korgen vid uppfällt läge, och den har dessutom ett halkfritt underlag som operatören står på i plattformen. Med en extra utskjutbar plattform på 0,4 meter ger den dig extra utrymme att arbeta på.

Pelarliften Haulotte Star 8 S har en topphastighet på 4,5 km/h som gör det enkelt att förflytta sig snabbt och den har en lastkapacitet på 200kg som ger maximal effektivitet. Star 8 S har en lång arbetscykel med ett starkt batteri som gör det möjligt för operatörer att använda den hela dagen och utföra sina arbetsuppgifter utan att behöva avbryta arbetet för uppladdning.

Rymlig plattform

Den har en arbetshöjd på 7,95 meter och en plattformshöjd på 5,95 meter, och med dess plattform på 0,77×1,38 meter får operatören enkelt plats för att utföra sina arbetsuppgifter.

Star 8 S hjälper dig att få jobbet gjort!

Om du behöver en inomhuslift som är enkel att manövrera, har en lång arbetscykel och är idealisk för logistik och distribution eller underhåll och restaurering är pelarliften Haulotte Star 8 S en lift du bör titta på.

Andra sökte även efter