Pelarlift JLG Toucan 10E

Pelarliften JLG Toucan 10E är en mångsidig lift som är idealisk för dig som behöver en pålitlig och funktionell lift. Den har en låg vikt och mått av mindre storlek vilket gör denna modell enkel att transportera och förflytta på arbetsplatsen.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Mångsidig pelarlift

Pelarliften JLG Toucan 10E är en mångsidig pelarlift med många användningsområden. Den är utrustad med en kraftfull batterimotor som kombinerar högt vridmoment med en exakt och smidig kontroll som ger dig precision och kontroll för att nå svårtillgängliga områden. Med dess avtrycksfria däck är den främst lämpad för inomhusbruk men fungerar lika väl att använda utomhus där det är plant och slätt underlag.

Den har en direktkopplad elektrisk tvåhjulsdrift och är utrustad med en inbyggd högfrekvensbatteriladdare, har ett automatiskt batterisparläge, djupurladdningsskydd, inbyggd diagnostik med integrerad display, automatiska bakhjulsbromsar och formtillverkade polyesterhuvar.

Enkel styrning med joystick

Pelarliften JLG Toucan 10E har en stålplattform med måtten 0,9×0,7 meter med en ingång bak genom skjutgrinden. Den kommer med en steglös joystick för körning samt ett integrerat tumreglage för styrningen, en 1,60 meters ledad jibb, stor förvaringshylla och ett lastkännande system (LSS).

Med en plattformshöjd på 8,1 meter, en arbetshöjd på 10,1 meter och en arbetsradie på 3,08 meter går det att nå det mesta från plattformen för att utföra ditt arbete. Om du behöver transportera pelarliften är det relativt enkelt med dess transportlängd på 2,82 meter, transportbredd på 0,99 meter och dess transporthöjd på 1,99 meter.

Med en låg vikt på 2 990kg och en maxbelastning på 200kg är pelarliften JLG Toucan 10E en något mindre men väldigt funktionell och kompakt lift som hjälper dig att utföra arbetet där det är ytbegränsat.

Toucan 10E hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter