Pelarlift Sky Jack SJ 12

Pelarliften Sky Jack SJ12 är en mångsidig lift som drivs av en kraftfull batterimotor. Med sin konkurrenskraftiga design som ger dig hög stabilitet i korgen är den lätt att hitta stor användning för. Sky Jack SJ12 hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen med sin exceptionella precision, komfort och enkla manövrering.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Pelarlift med många användningsområden

Pelarliften Sky Jack SJ12 är en lift med många användningsområden. Den drivs av en batterimotor och har en kombination av exakt och smidig kontroll och hög precision. Med sin låga vikt, lättmanövrering, små mått och avtrycksfria däck är det en idealisk lift för inomhusbruk med trånga utrymmen så som gallerior, kontor och varuhus.

Tack vare sin precision och kontroll är den enkel att manövrera intuitivt i små utrymmen med enkelhet. På grund av dess design ger den en hög stabilitet i korgen vid uppfällt läge för operatören.

Pelarliften Sky Jack SJ12 har en hög räckvidd i förhållande till dess vikt och storlek. Den har en arbetshöjd på hela 5,65 meter och en plattformshöjd på 3,65 meter upp i luften. Med sin arbetsplattform på 0,97×0,67 meter får man enkelt plats i plattformen med operatören samt verktygen som behövs.

Enkel transportering

Transportering sker med enkelhet då den har en transportlängd på 1,37 meter, en transportlängd på 0,76 meter och en låg transporthöjd på endast 1,76 meter. Dessutom väger den endast 780kg vilket möjliggör lastning på ett brett utbud av fordon.

På grund av sin mindre storlek kommer pelarliften Sky Jack SJ12 även igenom de flesta vanliga dörröppningar.

SJ12 hjälper dig att få jobbet gjort!

Om du behöver en inomhuslift som är enkel att manövrera, har en lång arbetscykel och är idealisk för underhåll i gallerior, kontor eller varuhus är pelarliften Sky Jack SJ12 en lift för dig.

Andra sökte även efter