Saxlift Haulotte Compact 10 N

Saxliften Haulotte Compact 10 N är en stark och pålitlig lift med flera användningsområden och är idealisk för många arbetsplatser inomhus. Den är helt eldriven med en kraftfull batterimotor med exceptionell pålitlighet och manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

En stark och pålitlig saxlift!

Saxliften Haulotte Compact 10 N är en stark och pålitlig lift som hjälper dig att utföra ditt jobb inomhus. Den drivs helt av elektronik och är utrustad med ett kraftfullt batteri. Dess plattform når en en plattformshöjd på 8 meter upp i luften och med en person på liften är dess arbetshöjd hela 10 meter. Den har en rymlig plattform med måtten 2,42×0,81 meter som gör det enklare för dig att få plats med allt du behöver för att kunna utföra jobbet.

Haulotte Compact 10 N är en mindre men kompakt saxlift som tillhör det mindre segmentet i kategorin saxliftar. Den kommer med en utdragbar plattform på 0,92 meter extra för ytterligare rymlighet, och med dess vikt på 2150kg klarar den av en maxbelastning på hela 230kg i korgen.

Denna saxlift ger dig en exceptionell produktivitet med dess långa arbetscykler.

Idealisk för arbeten på plan mark

Haulotte Compact 10 N är utrustad med helt avtrycksfria däck och är dessutom fullt körbar med saxliften på maxhöjd. Den är både robust, pålitlig och är en idealisk lift för dig som behöver utföra jobbet på höjd där det är plant och slätt underlag, både inomhus och utomhus.

Om du behöver en saxlift för att kunna utföra jobbet på plan mark är Haulotte Compact 10 N en av de liftarna som du bör titta på.

Andra sökte även efter