Saxlift Haulotte Compact 12 DX

Saxliften Haulotte Compact 12 DX är en stark och pålitlig lift med flera användningsområden och är enkel att hitta användning för på de flesta arbetsplatser med ojämn eller plan mark. Den drivs av en kraftfull dieselmotor och har en exceptionell pålitlighet och manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Stor plattform och hög maxlast

Saxliften Haulotte Compact 12 DX är en dieseldriven saxlift som är speciellt avsedd för arbeten som kräver en stor plattform och en hög lastkapacitet. Liften är utrustad med en plattformsförlängning på 1,25 meter utöver standardplattformen på 2,5×1,55 meter för att kunna justeras till den aktuella uppgiften på arbetsplatsen. Haulotte Compact 12 DX är utrustad med stödben som gör det möjligt att placera den på ojämn yta lika bra som på plan mark.

Saxliften Haulotte Compact 12 DX har en plattformshöjd på 10,2 meter och en arbetshöjd på hela 12,2 meter upp i luften. Dess maxkapacitet i kilo är 450 och den drivs av en kraftfull motor som drivs av diesel. Denna saxlift ger dig en exceptionell produktivitet och prestanda för all utomhusapplikation. Med desskraftfulla dieselmotor och enastående terrängkörningsfunktioner som inkluderar fyrhjulsdrift, automatisk differentialspärr och utmärkta stegbarhet har Compact 12 DX ett brett användningsområde. Denna saxliften ger både bra manövrerbarhet och en snäv vändförmåga.

Kvalitet och pålitlighet

Haulotte Compact 12 DX är utrustad med robusta däck som klarar av den mesta terrängen och är fullt körbar från plattformen. Den är både robust, pålitlig och enkel att serva och är en idealisk lift för dig som behöver utföra jobbet på höjd där det är plant eller ojämnt underlag, både inomhus och utomhus.

Om du behöver en saxlift för att kunna utföra jobbet är Haulotte Compact 12 DX en av de liftarna som du bör titta på då den är extremt pålitlig och robust.

Compact 12 DX hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter