Saxlift Haulotte Compact 12

Saxliften Haulotte Compact 12 är en stark och pålitlig lift med flera användningsområden och är idealisk för de flesta arbetsplatser inomhus. Den drivs med en kraftfull batterimotor och har en exceptionell pålitlighet och manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Rymlig plattform på hög höjd

Saxliften Haulotte Compact 12 är en stark och pålitlig lift som hjälper dig att utföra ditt jobb inomhus. Den drivs helt av elektronik och är utrustad med ett kraftfullt batteri. Dess plattform når en plattformshöjd på 10 meter upp i luften och med en person på liften är dess arbetshöjd hela 12 meter upp i luften. Med en rymlig plattform med måtten 2,3×1,2 meter som gör det enklare för dig att få plats med allt du behöver för att kunna utföra jobbet.

Haulotte Compact 12 är en mellanstor och kompakt saxlift som tillhör det mellanstora segmentet i kategorin saxliftar. Den kommer med en utdragbar plattform på 0,92 meter extra för ytterligare rymlighet, och trots dess vikt på 2500kg klarar den av en maxbelastning på hela 450kg i korgen.

Batteridriven saxlift med lång arbetscykel

Denna saxlift ger dig en exceptionell produktivitet med dess långa arbetscykler.

Haulotte Compact 12 är utrustad med helt avtrycksfria däck och är dessutom fullt körbar med saxliften på maxhöjd. Den är både robust, pålitlig och enkel att serva och är en idealisk lift för dig som behöver utföra jobbet på höjd inomhus.

Om du behöver en saxlift för att kunna utföra jobbet på plan mark är Haulotte Compact 12 en av de liftarna som du bör titta på.

Cpmpact 12 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter