Saxlift Haulotte Optimum 8

Saxliften Haulotte Optimum 8 är en pålitlig och mångsidig lift med flera användningsområden och är idealisk för många arbetsplatser inomhus. Den drivs av en kraftfull batterimotor och ger dig hög precision som hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Mångsidighet och komfort

Saxliften Haulotte Optimum 8 är en mångsidig lift med många användningsområden som drivs av ett kraftfullt batteri med underhållsfria växelströmsmotorer och är optimal att använda inomhus. Den är utrustad med avtrycksfria däck och är extremt enkel att manövrera med dess exceptionella svängradie och dess proportionella och snabba rörelser.

Haulotte Optimum 8 ger dig en riktigt bra kör- och lyftupplevelse med dess snabba saxlift och dess körning med hög precision. Eftersom den är av den mindre storleken klarar den av att ta sig igenom vissa vanliga dörröppningar vilket förenklar förflyttningsprocessen.

Hög höjd trots sin storlek

Den har en plattformshöjd på 5,8 meter och en arbetshöjd på 7,8 meter upp i luften och är utrustad med en plattform med måtten 1,65×0,7 meter. Om lifter behöver transporteras tar den minimalt med plats med en transportlängd på 1,73 meter, en transportbredd på 0.76 meter och en transporthöjd på endast 2 meter. Den väger endast 1325 kg och trots det har den en maxkapacitet i korgen på hela 230kg.

Optimum 8 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter