Saxlift Sky Jack 4632

Saxliften Sky Jack 4632 är en mångsidig och kompakt saxlift som drivs av en kraftfull batterimotor. Med en konkurrenskraftig produktionsorienterad design är den lätt att hitta stor användning för. Sky Jack 4632 hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen med sin exceptionella precision, komfort och enkla manövrering.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Produktionsorienterad design

Saxliften Sky Jack 4632 är en populär och kompakt saxlift med stor arbetsyta och bra höjd i förhållande till sin storlek. Den har en stor kapacitet och är samtidigt väldigt smidig att förflytta och använda sig utav på arbetsplatsen, och med dess produktivitetsorienterade design har den många arbetsområden som hjälper dig att få arbetet gjort med lätt manövrering och hög kvalitet.

Den är utrustad en kraftfull batterimotor med en lång arbetscykel för att du skall slippa avbryta arbetet för laddning samt helt avtrycksfria däck som gör den lämpad för arbete inomhus.

Hög maxlast

Sky Jack 4632 har en rymlig plattform på hela 1,22×1,07 meter med en stor utskjutbar plattform på 1,22 meter som gör det möjligt att arbeta över ett brett område uppe i luften där operatören arbetar. Den har en hög arbetshöjd på 11,58 meter och en plattformshöjd på 9,75 meter med en tung maxlast på 318kg för att kunna nå dit du behöver och få med dig alla verktyg som krävs för jobbet.

Denna elektriska saxlift är idealisk för att öka produktiviteten, och det är enkelt att hitta många användningsområden på olika arbetsplatser. Den är relativt enkel att förflytta med sina små mått. Den har en transportlängd på 2,31 meter, en transportbredd på 1,17 meter och en transporthöjd på 1,88 meter vilket gör att den också klarar av att ta sig igenom många dörrar.

Sky Jack 4632 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter