Pelarlift Snorkel 1230 E

Pelarliften Snorkel 1230E är en precisionsorienterad och pålitlig lift som kombinerar yteffektivitet och smidighet. Den är lätt att hitta många användningsområden för och med dess långa arbetscykel, stora pålitlighet och avtrycksfria däck är den främst avsedd för inomhusbruk.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Pålitlig Pelarlift med flera användningsområden

Pelarliften Snorkel 1230E är en smidig och pålitlig lift med flera användningsområden och är idealisk för de flesta arbetsplatser med plant och slätt underlag. Den drivs med en kraftfull batterimotor med lång arbetscykel och har en exceptionell pålitlighet och manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Pelarliften Snorkel 1230E är en batteridriven pelarlift som är speciellt avsedd för arbeten inomhus som kräver en mindre lift som tar lite plats men som fortfarande kan utföra arbetet med precision och pålitlighet. Liften är utrustad med helt avtrycksfria däck och en plattform med måtten 0,74 x 1,04 meter som är rymligt i förhållande till dess mindre storlek, där får operatören med enkelhet plats med allt som behövs för att utföra arbetet. Plattformen kan nå 3,83 meter och har en arbetshöjd på 5,83 meter upp i luften.

Enkel att förflytta

Snorkel 1230E går att flytta med enkelhet på grund av sina små mått. Den har en transporthöjd på 1,64 meter, en transportlängd på endast 1,36 meter och en transportbredd på 0,76 meter. Med dessa mått klarar den även enkelt av att ta sig igenom mindre dörröppningar.

1230E hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter