Släpvagnslift Nifty 120 T

Släpvagnsliften Nifty 120T är en teleskopisk lift på släpvagnschassi av allra högsta kvalitet. Den har modern teknologi, starka och lätta bommar, enkla drivsystem och ett förstklassigt material som gör liften lätt och smidig med en stor arbetshöjd i förhållande till storleken.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Specialdesignad med maximal räckvidd på lägre höjder

Släpvagnsliften Nifty 120T är en specialdesignad mångsidig lift som har utvecklats specifikt för att maximera räckvidden vid låga höjder där andra liftar inte får plats eller kommer fram. Den erbjuder en upp och över räckvidd på över 5 meter vilket möjliggör det att nå över hinder som väggar och byggnader med enkelhet. Med en fullt proportionell styrning är släpvagnsliften Nifty 120T både enkel att använda med snabbhet och precision.

Nifty 120T klarar maxlasten på 200kg i plattformen även vid full räckvidd vilket gör att du kan ha med alla dina verktyg och arbeta på maxhöjd samtidigt. Genom att använda sig av sin mångsidiga teleskopiska övre bom levererar Nifty 120T en oöverträffad arbetsuppsättning, särskilt på lägre höjder. Med dess fullt proportionella och hydrauliska kontroller gör den både drift och underhåll enkelt, och detta hjälper till att minimera stillestånd och driftkostnader.

Säkerhetsorienterade lastsensorer

Med en fokus på produktivitet och säkerhet är Nifty 120T en lift som hjälper dig att få arbetet gjort säkert på din arbetsplats. Den är utrustad med lastsensorer vilket gör att du inte kan göra några farliga eller osäkra manövreringar utan att liften stannar och varnar.

Den har en arbetshöjd på hela 12,2 meter, en plattformshöjd på 10 meter och en arbetsradie på 6,1 meter som är mycket i förhållande till liftens storlek. Vid transport sätts den fast likt ett släp, och med dess vikt på 1 400kg, transportbredd på 1,5 meter, transportlängd på 4,1 meter och transporthöjd på 1,9 meter är den smidig att förflytta mellan arbetsplatserna.

120T hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter