Teleporter Genie GTH-2506

Teleporter Genie GTH 2506 är en prisvärd lift med många goda egenskaper som hjälper dig att utföra arbetet på arbetsplatsen. Det är lätt att hitta ett flertal användningsområden för den och kommer ge hög produktivitet och kapacitet med dess höga lyftkapacitet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Stor lyftkapacitet

Teleporter Genie GTH 2506 är en kompakt och prisvärd teleporterlift med en rad utmärkta egenskaper. Den är lätt att manövrera på både öppna och trånga arbetsplatser inomhus och i utomhusmiljö. Modellen GTH 2506 gör det möjligt för dig att lyfta, flytta och placera tunga föremål och andra laster utan att äventyra kraften.

Genie GTH 2506 är en idealisk maskin att använda dig utav när du arbetar med konstruktion, renovering, planering av landskap, återvinning eller murbruk. Den är lätt att hitta ett flertal användningsområden för och kommer ge hög kapacitet för dig på din arbetsplats.

Trots dess vikt på 4580kg har den en lyfthöjd på 5,79 meter, på dess maximala lyfthöjd är lyftkapaciteten på hela 2000kg och vid maximalt utskjut är lyftkapaciteten på 900kg. Genie GTH 2506 är en maskin som är extremt lätt att manövrera på arbetsplatsen på grund av dess otroligt bra svängradie. Den har 3 olika körlägen varav en är med framhjulsdrivning, en med koordinerad styrning och en med krabbkörning för att kunna manövrera den utmärkt i olika miljöer. Den kommer med en hydrostatisk transmission som ger en kontinuerlig och preciserad hastighetskontroll som i sin tur ger en smidig hastighetskontroll, noggrann positionering och möjlighet att manövrera den även i brant lutning.

Bekväm hytt med enkel styrning

I hytten som du sitter bekvämt i finns en joystick med multifunktion som möjliggör samtidiga styrningar av bommens alla rörelser på ett intuitivt sätt. Hytten är utrustad med en bekväm justerbar förarstol, ställbar ratt och med värme/ventilation.

Om du behöver en kompakt men stark maskin med en enkel manövrering på din arbetsplats som förenklar processen att bära, lyfta och placera ut tunga objekt är teleporterliften Genie GTH 2506 den du bör se över.

Andra sökte även efter